AMTO Art & Design

Maatwerk robuuste corona schermen

Aandacht voor detail

Producten met hoogwaardige afwerking

Uniek design

Ontwerpen van unieke design producten

Ontwerpen

Ontwerpen

Ontwerpen en construeren in een 3D Design. Uw idee of ontwerp geven wij vorm en maken het klaar voor productie.

Produceren

Produceren

De productiemogelijkheden zijn zeer uitgebreid, in onze werkplaats zijn wij in staat zowel enkelstuks als seriewerk te vervaardigen.

Afwerken

Afwerken

Met gespecialiseerde apparatuur en ruime ervaring kunnen wij doormiddel van borstelen en slijpen RVS een hoogwaardige finish geven. Ook parelen, lakken en poeder coaten behoord tot de mogelijkheden.

Producten

Producten

Met onze vakmensen zijn wij in staat een breed scala van producten te vervaardigen. Dit doen we voor sectoren als kunst, automotive, horeca, interieurbouw en op maritiem gebied.

Over ons

Techniek is onze passie! Dit is een plek waar traditioneel vakmanschap en moderne technieken zoals lasercutting en 3D-ontwerp samenkomen. In 2003 begon AMTO als een eenmanszaak, maar breidde uit tot een team van zeven mensen. Onze basis ligt bij het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van zowel enkelstuks als series. Met een team van enthousiaste, ervaren vakmensen en professionals zijn wij in staat om uw idee tot een echt product te ontwikkelen. Korte lijnen versnellen het proces van opdracht tot aflevering en zorgen ervoor dat het verloop van het proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Opdrachten variëren van een eenvoudige beugel of naamplaatje tot een mooi gemaakt kunstwerk of een complexe productiemachine. Wij werken voor verschillende industrieën zoals kunst, de horeca, automotive, de nautische sector, interieurbouw en de voedingsmiddelenindustrie.

Over ons

Kijk ook eens op onze andere websites

marceltimmers.nl Onze kunstwerken zijn te zien op onze locatie in Ridderkerk, maar ook op verschillende exposities door heel Nederland en België.

AMTO Memory Producte.nl Deze website geeft een indruk van de reeks items die we hebben wat betreft Memory Products.