Gallerij - Ontwerpen

• Ontwikkelen

In de conceptfase maken we in nauw overleg met de klant een eerste schets van het ontwerp. Door gebruik te maken van onze moderne 3D-schetssoftware, zijn we in staat om een idee te geven van hoe het product eruit gaat zien. Hiermee onderzoeken we of de productie technisch haalbaar is. Door renderings van het ontwerp te maken, krijgen we een 360º-indruk van het product in werkelijkheid te zien. Afhankelijk van het product bestaat de mogelijkheid om een prototype te maken. Na de ontwikkeling en het testen van het prototype, wordt de volgende stap genomen om de serie te testen voor productie. Het hele proces vindt discreet plaats binnen ons bedrijf.

• 3D tekenen renderen

Door een speciale 3D-schetssoftware te gebruiken, kunnen we een compleet tekenpakket bieden. Dit bestaat uit: 3D-modellering, productconcepten, composities en 2D-productietekeningen die exact weergeven hoe uw ontwerp zal worden vervaardigd en geassembleerd.

• Prototype / kleine serie

Door 3D-simulatie en uitgebreide expertise met traditionele en moderne productiemiddelen, is het mogelijk om meerdere prototypen of kleinere series te produceren.

• Materialen

In de ontwerpfase kunnen we een materiaal toewijzen aan elk afzonderlijk onderdeel in het 3D-model. Bij het maken van een weergave geeft dit een goede indruk van hoe het product er in werkelijkheid zal uitzien.